Wedstijdverslagen U10 2009-2010

U10 - PLOEGSTEERT : 6 - 4

Na de kwetsuur voor Jorne hebben we kunnen beroep doen op een uitstekende 2de keeper. Jaison heeft goed ons doel verdedigd. Na een hele moeizame en spannende eerste helft stonden de bordjes op 3-3. Na de rust bleef het spannend tot de 4-4. Daarna zette iedereen een versnelling hoger en konden we de match verdiend winnen. Proficiat voor een mooi einde van 2009.

Thibault 1, Marie 1, Mailan 1, Kjell 3.

U10 - BS POPERINGE : 8 - 5

Na een spannende match, die goed op en neer ging hebben we aan het langst eind getrokken.

Met mooi voetbal tikte men de tweede helft poperinge weg. Proficiat met de combinatie dat ze leerden op training.

Marie 1, Mailan 3, Yentl 1, Kjell 1, Lies 2.

WIJTSCHATE - U10 : 4 - 3

Na een zwakke match hebben we verloren met 4-3. We hebben dit ook te danken aan de scheidsrechter met de pet en jas van scott. Dit was een offday, hopelijk gaat het weer in stijgende lijn.

Kjell 2,Mailan 1.

U10 - FC POPERINGE : 11 - 4

Na een zwak 5 minuten stonden we al 0-1 achter. Dan werden ze wakker geschud en scoorde ze vlug de aansluiter. Zo was het spannend tot de 15de minuut,het stond dan maar 2-2. Het werd 5-2 aan de rust. Na de rust kon de tegenstander geen vuist meer maken en wonnen we overduidelijk de match,chapeau.Kjell 5, Mailan 4, thibailt 1, lies 1.

LANGEMARK - U10 : 6 - 3

Door twee zieken,hebben we moeten schuiven in onze ploeg en toch het allerbeste van gemaakt. De eerste 15 minuten hadden we de kansen om een mooie voorsprong uit te bouwen,maar we vergaten te scoren. Na het eerste kwartier was het langemark die de klok sloeg,we verloren de inzet, wilskracht en vechtlust om te winnen. Zo stond het 4-2 aan de rust. Na de rust zijn mailan en thibault naar de douche gezonden geweest wegens ziekte. Het was aan de rest om hun eens te tonen. Iedereen vocht ervoor,maar langemark was deze dag iets te sterk. We zijn zeker dat we beter zijn en zullen ze zeker thuis verslaan,hopelijk is de volgende match veel beter.

Kjell 3

 

U10 - HOLLEBEKE : 11 - 4

Na een zwak eerste 5 minuten,trokken we de match naar ons toe. Het werd al vlug 0-1 voor de tegenpartij. Na die 5 minuten stond het 2-2 tegen zeven man. Dan werden ze wakker en begonnen ze de tegenstander weg te tikken.We hebben mooie acties gezien Zo werd het 5-2 aan de rust. Na de rust was het één richtingsvoetbal. Zo scoorden we door veel individuele acties. De verdiende overwinning was dan een feit,11-4. Toch een pluspunt in de tweede helft,dat we scoorden na een ingestudeerde hoekschop,chapeau.

Kjell 5,Mailan 4, Thibault1, Lies 1.

HOUTHEM - U10 : 0 - 7

Op een moeilijk bespeelbaar veld, hebben we de verdiende punten terug naar jonkershove meegebracht. Het was moeilijk om combinaties op het veld uit te voeren en zo werd het een beetje een rommelige match. Toch kon onze keeper,die zich blesseerde tijdens de opwarming, de nul houden. Ook een sterke verdediging zorgde hiervoor.

Aan de rust was het 0-3. Nadien konden we nog 4 maal scoren.

Kjell 3, Mailan 3, Thibault 1.

Jarne Denecker was afwezig wegens ziekte, we wensen hem van harte beterschap en hopelijk kan hij volgende week terug zijn diensten bewijzen voor de ploeg

U10 - HOUTHULST : 1 - 9

Na een goed 5 minuten scoorden we de 1-0. We kregen de kans op de 2-0 maar houthulst scoorde op de counter de 1-1. Nadien konden we geen vuist meer maken en presteerden we ondermaats. Zo kregen we onze eerste nederlaag aan onze broek geveegd. Het werd dan een jammerlijke 1-9.

Kjell 1.

 

BOEZINGE - U10 : 1 - 4

We moesten een zware verplaatsing doen naar Boezinge, waar dat we een oud bekende tegen het lijf komen,Davy Verbeure. Uiteraard wilden we de drie punten terug naar Jonkershove meenemen. Na een heel sterk kwartier kwamen we 0-1 voor. Dan waren efkes de pedalen kwijt en konden ze de 1-1 tegen scoren. Dit was dan ook de ruststand. Na een goede en spannende tweede helft,die op en neer ging scoorden we nog eens driemaal en legden we de 1-4 eindstand vast. Een chapeau voor de verdediging.

Kjell 4.

U10 - KOMEN : 5 - 3

Na een kwartier stond het al 3-0. Dan duwden we het gaspedaal niet volledig in en kon ze tegenscoren voor de rust. Na een goede tweede helft verdienden we de overwinning.

Kjell 2, Lies 1, Jarne 1, Thibault1.
PLOEGSTEERT - U10 : 5 - 7

Over de eerste helft kan er niet veel gesproken worden. Het was totaal niet goed. Na de onderbreking werden ze wakker geschud, ze waren als leeuwen op het plein. Zo hebben ze een 5-3 achterstand opgehaald naar een 5-7 overwinning. Een chapeau voor de tweede helft.

Kjell 2,Mailan 2, Lies 1, Thibault 2.

U10 - VLAMERTINGE : 23 - 1

Ons ploegje heeft vandaag geen moeite gehad met vlamertinge. Naar de 0-1 werden ze allemaal wakker en overliepen de tegenstander. Dit was voor hen, zoals een oefenmatch. Een simpele overwinning dus.

Kjell 9, Mailan 3, Lies 4, Thibault 4, Jarne 2, Jaison 1.
TORNOOI ZARREN
Lees verder